Blog

Social media marketing

Social media marketing

Mijn motto is, je moet je zelf altijd blijven ontwikkelen als je wilt groeien. Dus ook als ZZP-er moet je investeren in jezelf, iets wat veel zelfstandigen niet meer doen. Dus naast de opdrachten die ik doe probeer ik ook altijd mezelf bij te scholen op zowel marketing gebied als bijvoorbeeld in fotografie.

Omdat mijn marketing opleiding stamt uit de tijd dat Internet nog enorm in opkomst was en Social Media nog helemaal niet bestond, ben ik eind 2017 op zoek gegaan naar een opleiding om mijn hiaat in kennis op het gebied van Social Media marketing op te vangen. De opleiding die ik gevonden heb om daarbij te helpen is die van SRM, de masterclass Social Media Marketing.

In februari 2018 ben ik aan de opleiding begonnen. Later meer over wat ik er geleerd heb en hoe ik dit in de praktijk ga inzetten!

Keep you posted!