Expertise

Expert

Ben je op zoek naar tijdelijke aanvulling van je team op het gebied van productontwikkeling, category management of licensing? Of heb je behoefte aan food of product fotografie of andere visuele content voor je kookboek, website of social media. Met mijn expertise kan ik je zeker helpen.

Category management

Nieuwe productgroepen, een grote seizoensgroep of een tijdelijke onderbezet door bijvoorbeeld ziekte of zwangerschapsverlof op je category management afdeling? Of mis je net die specifieke knowhow op je afdeling voor een goede oplevering van een specifiek project? Dan ben ik er voor jou.

In de afgelopen 24 jaar heb ik veel ervaring op gedaan in inkoop & category management van verschillende non food-categorieën zoals persoonlijke verzorging, wenskaarten, stationery, agenda’s & kalenders, serviesgoed, games, speelgoed, lederwaren en huishoud elektronica. Hierbij heb ik gewerkt met A-merken en private label artikelen ontwikkeld. Ook heb ik met en voor diverse licenties gewerkt. Nieuwsgierig naar de opdrachten die ik heb gedaan? Kijk dan in mijn portfolio voor meer informatie.

Non food categorieën

Bold sourcing and licensing expertise Remke Vet

Product development

Ben je op zoek naar een uniek of specifiek artikel? Maar heb je geen eigen gespecialiseerde inkoopafdeling tot je beschikking? Dan kan ik dat traject voor jou oppakken en begeleiden.

Bij product development komt veel kennis en coördinatie kijken, maar zeker ook een creatieve blik en gevoel voor design. Iedere fase van het NPD proces verdient een nauwkeurige planning, zoals het coördineren van het ontwerp en keuze van materialen. Het begeleiden van het daadwerkelijke inkoopproces in Nederland, Europa of in het Verre Oosten vergt een goed netwerk en kennis van de producten en productie methoden.

Ik heb veel contacten in de branche en bezoek regelmatig relevante beurzen in binnen- en buitenland. Je kunt product development op het gebied van non-food artikelen zoals persoonlijke verzorging, stationery, speelgoed en home en lifestyle artikelen met een gerust hart aan mij overlaten. Door mijn creativiteit en oog voor detail komen jouw ideeën echt tot leven.

Kennis & creativiteit

Licensing

Heb je advies nodig bij het afsluiten van nieuwe licensee contracten? Wil je je netwerk van licentienemers uitbreiden? Of wil je juist een traject voor een nieuwe licentie opzetten? Ook bij deze klus kan ik je helpen. Een consult over het al dan niet afsluiten van een licentiecontract kun je gewoon op uur basis met me inplannen.

Ik ben een doorgewinterde licensing deskundige en heb vaker met het bijltje gehakt aan zowel de kant van de licentienemer als de licentiegever. Ik ben goed op de hoogte van de branche en daarmee jouw ideale sparringpartner in de wereld van licenties. Ook denk ik graag met je mee hoe je je merk of licentie verder uit kunt breiden of connect ik je met de juiste partijen.

Deskundig

Fotografie

Mijn grootste passie is food- en productfotografie, iets wat ik dagelijks doe en waar ik veel van deel op mijn diverse instagram accounts. Je bent bij mij aan het goede adres als je visuele content nodig hebt voor je social media kanalen, voor je website, een boek of brochure, of vele andere marketingcommunicatie-uitingen.

In 2013 begon ik mijn eerste Instagram account, inmiddels heb ik er zelf 3 en post ik wekelijks zowel over food als over zakelijke topics of reizen die ik maak. Daarnaast werk ik vaak samen met influencers en merken om hen te voorzien van de nodige content.

Passie