Bold sourcing & licensing | EXPERTISE
21244
page-template-default,page,page-id-21244,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

EXPERTISE

Interim Management
Al een aantal jaren werk ik op freelance basis bij diverse opdrachtgevers. Je kunt mij interim inzetten voor een onderbezetting door ziekte of zwangerschapsverlof, als tijdelijke aanvulling bij seizoendrukte of voor een concreet project.
Door mijn brede ervaring binnen retail en leveranciers zijde, kan ik tijdelijk een helpende hand bieden bij verschillende functies van categorie manager, inkoper, marketing manager of brand manager. Ik heb een hands-on mentaliteit en doorzie zaken snel, waardoor ik binnen een hele korte termijn operationeel ben en u weinig tijd verliest.
Social Media & Photography
Door mijn passie voor Instagram en food- en productfotografie gecombineerd met mijn achtergrond in marketing, ben ik tevens goed inzetbaar als social media marketeer of content creator. Dat kan in de vorm van een interim opdracht als marketeer, fotograaf of content creator, maar we kunnen ook in de vorm van een kort project samen naar de strategie van uw social media kanalen kijken en hoe deze te verbeteren en nieuwe content te creëren. Of heb je wat meer content nodig voor je website en social media kanalen, boek dan een BRANDSHOOT. Meer weten wat dit inhoud klik dan hier.

Licensing
Vanuit mijn jarenlange ervaring in licensing, zowel aan de kant van licensee / licentienemer als aan de kant van licentiehouder, ben ik goed op de hoogte van de branche. Daarmee ben ik een betrouwbare  sparringpartner op het gebied van licensing. Of je nu advies nodig hebt bij het afsluiten van nieuwe licensee contracten en het uitbreiden van je licentienemers netwerk, of juist het traject van het aangaan van een nieuwe licentie. Ook denk ik graag mee hoe een merk of licentie verder uit te breiden is.
Inkoop & Product development
Heb je geen eigen gespecialiseerde inkoop afdeling, maar ben je wel op zoek naar een uniek of specifiek artikel, dan kan ik daarbij helpen. Zowel met de product ontwikkeling (keuze van materialen en coördineren van het ontwerp) als in het begeleiden van de daadwerkelijk inkoop in Nederland, Europa of het Verre Oosten. Ik heb veel contacten en bezoek regelmatig beurzen in binnen- en buitenland, waardoor ik goed weet wat je waar kan laten produceren op het gebied van stationery, toys en andere lifestyle artikelen.