Opdrachtgevers

Opdrachten

Etos_Logo

Als Interim Category Manager bij Etos was ik verantwoordelijke voor de categorieën Hand & Body, Bad & douche en Deodorant. Met een focus op het promotiebeleid van 2020 voor Etos. Inzetten van de juiste promotie, marketing bijdragen en het zorgdragen voor het stroomlijnen van het promotie proces.

Als Interim Category manager binnen het softlines team van The Walt Disney Company in de Benelux was ik verantwoordelijk voor de Home & Living Categorieen. Als Category manager was ik verantwoordelijk voor de strategie van de Home categorie in de Benelux, waaronder het identificeren van nieuwe product groepen en leveranciers en het bewaken van de Franchise strategie binnen de Home categorie.

Bruna_new

Als Interim Unit Manager Papier & Schrijfwaren gaf ik leiding aan de category Managers en assistenten op de afdeling Papier & schrijfwaren. Daarnaast was ik Project Manager Bruna Groen en Project Manager Bruna zakelijk, beide zijn online gedreven new business initiatieven.

VD_new

Als Interim Senior Buyer was ik verantwoordelijke voor de categorieën Books, Electronics, Entertainment, Gadgets, Greeting cards, Wrapping, Party, Giftcards and Vouchers. Tijdens mijn opdracht lag de focus op het coachen van het team, het vormgeven van de Prijzencircus promoties en het draaiende houden van de afdeling.

Als Interim category manager bij het team van Spellen, puzzels, ruilkaarten, actiefiguren, bouwsets en tienerpoppen, help ik bij de overgang van een inkoop gedreven organisatie naar Category management. Hand-on job met de taak om met mijn ervaring als category manager de andere teamleden verder te hepen.

Door Freek Vonk Studio word ik af en toe benaderd om merchandise artikelen in te kopen voor hun Freek Vonk merk. Het gaat dan om inkoop van diverse artikelen waaronder een vriendenboekje, buttons, etc.

Door BamBam ben ik benaderd om voor hun een product te ontwikkelen en in te kopen. Het betrof een blikje met herinneringskaarten.

Naast losse consultancy opdrachten ben ik sinds 2019 officieel de agent van Paperfuel op het gebied van licensing in de Benelux. Ik heb onder andere een contract afgesloten voor Back to school en kadopapier.

"Ik heb ervaring aan zowel leveranciers als aan retail kant."

merison-squarelogo-

Als Interim Category manager bij Merison ontwikkelde ik 3 nieuwe collecties in tableware, kitchenware en Kitchen textiles. Hierbij maakte we gebruik van de designs van Disney. Voor dit project werkte ik samen met een designer en deden we design, sourcing, using the Disney brands and designs. productontwikkeling, sourcing, goedkeuring licentie houder, totaal ontwikkeling van de beursstand en folder.

Ik fotografeer ook graag. Een deel van mijn portfolio staat ook op deze website. Nieuwsgierig?

Als (food) fotograaf fotografeerde ik diverse projecten voor Imagebooks, waaronder 4 kookboxjes met recepten in de thema’s Mezze, Bowl food, Soepen, Pizza&pasta. Daarnaast maakte ik diverse foto’s voor het boek Gezonde Airfryer recepten en het boek Smoothies.

In de functie van Freelance inkoper voor Grupo Erik in Spanje begeleidde ik diverse inkoopprojecten van hun school, yearround en jaar-collecties, waaronder notebooks, Schoolagendas en jaaragenda’s. Dit had met name te maken met hun Verre Oosten inkoop.

Studio Pets heb ik een tijd lang geholpen bij het uitbreiden van hun licentieportefeuille in Nederland en Belgie. Het gaat hierbij met name om het contacten van mogelijke licensees, het onderhandelen van een dealmemo en het vastleggen in een licentie contract.

Door Plenty Gifts ben ik benaderd om voor hun een verpakking te bedenken voor hun kerstkaarten. Uiteindelijk heb ik een bedrukt blik voor ze ingekocht in China.

Samen met Paperworks ben ik bezig geweest om een collectie te ontwikkelen op basis van de boeken van Niki Smit. De collectie bevatte onder andere een etui, een mode boek en diverse back to school items.

In opdracht van Quantore heb ik ze geholpen bij een project om Back to School op de kaart te zetten. Zowel vanuit Quantore zelf als in samenwerking met een overname partij.

Voor Dayes ontwikkelde ik een heel nieuw Personal care merk genaamd Alaise (www.alaisecare.eu ). Hierbij was ik niet alleen verantwoordelijk voor product ontwikkeling, maar ook de verpakking, website en social media. Daarnaast werkte ik voor Dayes aan de relaunch en rebranding van de haar accessoires collectie van MyStyle. Waarbij er een nieuwe verpakkingslijn is ontwikkeld die duurzamer is, beter opvalt in de winkel en helemaal van deze tijd qua design.

women on wings logo

Women on Wings geeft advies aan en doet workshops met Indiase sociale ondernemers. Als product marketing & visual branding expert deel ik ook mijn tijd en ervaring met deze zakenpartners. Ik werk tijdelijk – op locatie in India of online – samen met een business partners om hun bedrijf naar het next level te tillen, waardoor we meer banen creëren voor vrouwen op het Indiase platteland, wat het doel is van Women on Wings.

Als Product Manager bij Hallmark heb ik diverse nieuwe kaarten concepten geïntroduceerd. Met het streven om de samenwerking met Hallmark US te verbeteren en diverse joint runs in China op te zetten. Tevens heb ik bijgedragen aan het verbeteren van het New product development proces en het briefings traject.