Bold sourcing & licensing | OVER BOLD
21196
page-template-default,page,page-id-21196,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

OVER BOLD

Het gezicht achter

Bold Sourcing & Licensing is in juni 2014 door mij opgericht om mijn brede ervaring in inkoop, product- en categorie management in te zetten om verschillende bedrijven te helpen. Door mijn ervaring aan zowel retail als aan supplier zijde ben ik breed inzetbaar. Ik hou van deadlines en afwisseling in mijn werkzaamheden en vind het leuk een project op te pakken met een kop en een staart.

Met veel enthousiasme stort ik mij elke keer weer op een nieuw project of product, ik ben een creatieve en ondernemende aanpakker, dus je ziet snel resultaat van mijn werk. Mijn werkwijze is te herkennen aan mijn analytische maar praktische aanpak en mijn oog voor detail. Ik kan goed commercieel en oplossingsgericht meedenken op verschillende niveaus en vind het leuk mensen en bedrijven aan elkaar te koppelen om een project weer verder te helpen.

Mijn ervaring heb ik opgedaan in marketing, product management en categorie management zowel voor private label artikelen als voor merkartikelen en licenties. Mijn werkervaring deed ik onder meer op bij; V&D, Interstat, Quantore, Tele Toys Shop, Paperworks, Plenty Gifts, Bam Bam, Studio Pets, Dolce Luna, Bruna, Intertoys en Disney. Nieuwsgierig naar de opdrachten die ik bij deze klanten heb gedaan, kijk op mijn pagina portfolio voor meer informatie.

 

Meer informatie voor welke opdrachten je mij kan inhuren staat op de pagina expertise. Of stuur me een mailtje via de contact pagina.

Alle portretfoto’s van mij op deze pagina zijn gemaakt door Bonny Vrielink van Bmoments.nl of door Lizet Beek van Lizetbeek.nl

Interim Management0

Inkoop & Product development 0

Licensing0

Social Media0

Photography0