Remke Vet

Over bold

Remke

Het gezicht achter

Bold Sourcing & Licensing is in juni 2014 door mij opgericht om mijn brede ervaring productontwikkeling en category management in te zetten om bedrijven te helpen ontwikkelen. Ik geloof dat ik als freelancer, naast de extra ondersteuning die ik bied op het project, ook een hoop extra kennis en ervaring inbreng op allerlei andere gebieden in het bedrijf.

Wie ben ik? Ik ben een creatieve en ondernemende non food category manager en product ontwikkelaar met een passie voor food- en productfotografie.

Door mijn jarenlange ervaring als category en product manager en als ondernemer zie ik commerciële kansen en zal je dus snel resultaat zien van mijn werk. Jouw ideeën komen snel tot leven door mijn know-how, mijn creatieve inslag en oog voor detail. Ook ben ik een verbinder; ik hou ervan om mensen en bedrijven aan elkaar te koppelen om zo projecten naar een hoger niveau te tillen.

Mijn werkwijze is analytisch en praktisch. Mijn nuchtere en pragmatische aanpak zorgt voor focus, structuur en continuïteit binnen jouw bedrijf. Ik hou van deadlines, projecten met een kop en een staart en ik stop pas wanneer het gevraagde resultaat behaald is. Ik kan commercieel en oplossingsgericht meedenken op verschillende niveaus en hou van afwisseling. Met veel enthousiasme stort ik mij elke keer weer op een nieuw project of product.

Bij onder andere opdrachtgevers als Etos, Nedac Sorbo Mascot, Hallmark, Disney, Bruna, Intertoys, V&D, Interstat, Merison en Quantore, heb ik mijn ervaring opgedaan in product management, category management, marketing en inkoop. Voor zowel private label artikelen als merkartikelen en licenties. Nieuwsgierig naar de opdrachten die ik heb gedaan?

Naast mijn carrière heb ik altijd al een passie gehad voor fotografie, in eerste instantie met name op reis, en later ook in food & product fotografie. Door mijn commerciële en product ervaring en mijn kennis op het gebied van marketing & social media, weet ik hoe je pakkende foto’s maakt die spreken op Social Media of andere uitingen. Ik heb inmiddels content gemaakt voor diverse Social media kanalen, brochure en kookboeken. 

Mijn portret foto’s op deze website zijn gemaakt door Denise Pronk van www.bydenize.nl en Bonny Vrielink van www.bmoments.nl

Ik zie commerciële kansen