Fotografie

Foto's

Ben je op zoek naar visuele content voor je social media kanalen, je website, een (kook)boek, app of brochure, dan ben je bij mij ook aan het goede adres. Mijn foto’s worden al veel gebruikt voor zowel digitaal als in print.

Mijn stijl in fotografie is snel herkenbaar, want mijn foto’s zijn vaak met veel wit,  licht en clean. Kijk hieronder voor een aantal voorbeelden van zowel product, lifestyle als food fotografie.

"Ik word echt blij van het maken van een mooie flatlay"

Product & Lifestyle fotografie

Door mijn kennis van product ontwikkeling, marketing en fotografie word ik veel gevraagd voor het maken van diverse product foto’s. Zowel voor gebruik op social media als in brochures of op websites. Ik doe het liefst aan flat lay fotografie, waarin ik in een van bovenaf gefotografeerd beeld een verhaal kan vertellen. Mijn fotografie stijl is duidelijk herkenbaar en heel licht en clean.

Product STYLING

Samen met fotograaf Denise Pronk van Bagus heb ik een shoot gedaan voor het beauty merk Alaise. Denise deed de fotografie en ik de styling. Super leuk om te doen en zijn uiteindelijk hele mooie beelden geworden.

Product fotografie

In opdracht van Glamira en Authenticchica fotografeerde ik de lijn met sieraden die Naomi voor hun heeft samengesteld. De sieraden zijn te koop via de website van Glamira waar je ook mijn foto’s weer terug ziet.

TRAVEL Fotografie

In opdracht van het toeristen buro van Aruba ATA fotografeerde ik een trip van 10 dagen met 3 influencers over het mooie eiland van Aruba. Het ging hierbij niet alleen om het vast leggen van de sfeer en mooie plekjes van Aruba, maar ook een aantal hotels en producten. De foto’s worden nu zowel gebruikt door de merken, hotels, influencers en ATA.

Productfotografie

Voor Disney deed ik de productfotografie van de Lion King babykleding collectie van Disney. De fotografie werd gebruikt voor Social media posts en advertising.

Productfotografie

Voor de collectieboeken van Kaleidoscope fotografeerde ik de nieuwe zomer en winter collectie geschenkpapier.

Product & Influencer fotografie

Voor de najaarscollectie van Lazamani, fotografeerde ik Naomi Louwerens in hun nieuwe schoenen op verschillende plekken in Den Haag.

Productfotografie

Voor Collectiv Warehouse fotografeerde ik hun nieuwe voorjaarscollectie van inpakpapier, zijde papier en inpak accessoires voor social media en de website.

Personal Branding fotografie

Marte Methorst vroeg mij of ik een aantal Personal Branding foto’s voor haar wilde maken. Zowel van haarzelf als van haar moodboards.

Lifestyle Fotografie

Voor La Paulowna Boutique hotel in Den Haag maakte ik lifestyle foto’s en flatlay voor hun social media account.

"Ik ben echt een ontbijtjunkie

Foodfotografie

Sinds 2017 ben ik als foodie actief op Instagram actief als @fitfoodstyleNL en heb ik een blog genaamd www.fitfoodstyle.nl. Ik deel mijn fit & food inspiratie, fotografie en recepten. Ik doe hiervoor ook samenwerkingen met (food)merken en maak ook in opdracht food foto’s, al dan niet van bestaande recepten of ik ontwikkel de recepten zelf. Ik ben fan van gezonde en gemakkelijke recepten en ik ben echt een ontbijtjunkie.

Ik heb de afgelopen jaren onder andere meegewerkt (volledig of deels) aan de volgende kookboeken:

Vandaag eten we vega-lekker | Blik op koken – Airfryer | Blik op koken – Soep | Blik op koken – Tappas | Blik op koken – Smoothies | Blik op koken – Sushi | Gezond eten uit de airfryer | Mini bookbox recepten – Bowl food | Mini bookbox recepten – Pizza & Pasta | Mini bookbox recepten – Mezze | Mini bookbox recepten – Soep

Food Fotografie & Receptontwikkeling

Ik maakte diverse foto’s van smakelijke zomerse Mocktails en recepten, voor de kaartjes in een Mocktail & Cocktail recepten blikje van Imagebooks.

Food Fotografie & Receptontwikkeling

Voor Imagebooks deed ik de food fotografie en recept ontwikkeling voor een aantal pokebowls die zij publiceerden in de serie ‘blik op koken’.

Food Fotografie & Receptontwikkeling

Voor een airfryer kookboek maakte ik foto’s en recepten van een aantal heerlijke recepten gemaakt in de airfryer. De airfryer die ik gebruikte was van Princess en de kookboeken werden wederom uitgegeven door Imagebooks.
Bekijk het boek hier

Food Fotografie & Receptontwikkeling

Voor Imagebooks deed ik de food fotografie en recept ontwikkeling voor een 4-tal kookboxen met recepten voor Bowl food, Pizza & Pasta, Soepen en Mezze.

Food Fotografie & Receptontwikkeling

De Pindakaas winkel wilde graag een Pindakrant uitbrengen en vroeg mij een tweetal recepten met pindakaas voor hen te fotograferen.

Food Fotografie & Receptontwikkeling

Voor Imagebooks deed ik de food fotografie en recept ontwikkeling voor een Smoothie kookboek. Ik leverde 10 verschillende foto’s en recepten aan.

Food Fotografie

Voor de serie van 4 kookboxen van Imagebooks ontwikkelde ik diverse recepten en foto’s van pasta en pizza gerechten.

Food Fotografie brood

Voor Luscious Loafs deed ik samen met Sanne van The Little Cherry Tree een shoot met hun heerlijke brood voor Social Media.

Food Fotografie

Voor Kwekkeboom maakte ik een serie foto’s en een recept in combinatie met hun nieuwe vegetarische bitterbal. Deze heb ik tevens via mijn eigen Social media kanalen gepromoot op World Vegetarian Day.

Samenwerken?