Bold sourcing & licensing | FOTOGRAFIE
22250
page-template-default,page,page-id-22250,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-4.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive
 

FOTOGRAFIE

Product fotografie

Voor Collectiv Warehouse fotografeerde ik hun nieuwe voorjaarscollectie van inpakpapier, zijde papier en inpak accessoires voor social media en de website.

Product fotografie

Voor Disney deed ik de productfotografie van de Lion King babykleding collectie van Disney. De fotografie werd gebruikt voor Social media posts en advertising.

Food fotografie & recept ontwikkeling

Voor Imagebooks deed ik de food fotografie en recept ontwikkeling voor een Smoothie kookboek. Ik leverde 10 verschillende foto’s en recepten aan.

Lifestyle Fotografie
Voor La Paulowna Boutique hotel in Den Haag maakte ik lifestyle foto’s en flatlay voor hun social media account.
Product fotografie

Voor Luscious Loafs deed ik samen met Sanne van The little Cherry Tree een shoot met hun heerlijke brood voor Social Media.

Food fotografie & recept ontwikkeling

Voor Imagebooks deed ik de food fotografie en recept ontwikkeling voor een 4-tal kookboxen met recepten voor Bowl food, Pizza & Pasta, Soepen en Mezze.

Personal Branding fotografie
Marte Methorst vroeg mij of ik een aantal Personal Branding foto’s voor haar wilde maken. Zoals van haarzelf als van haar moodboards.
Product & Influencer fotografie
Voor de najaarscollectie van Lazamani, fotografeerde ik Naomi Louwerens in hun nieuwe schoenen op verschillende plekken in Den Haag..
Food fotografie

Voor Imagebooks deed ik de food fotografie voor een Airfryer kookboek. De recepten waren er al, alleen nieuwe fotografie incl Airfryer was nodig.