Blog

oprichting Bold SL

Oprichting van BOLD SL

Bold is in juni 2014 door mij opgericht om mijn brede ervaring in inkoop, product- en categorie management in te zetten om verschillende bedrijven te helpen. Door mijn ervaring aan zowel retail als aan supplier zijde ben ik breed inzetbaar. Ik houd van deadlines en afwisseling in mijn werkzaamheden. Ik ben een creatieve en ondernemende aanpakker die zich enthousiast stort op elk nieuw project of product. Ik heb een oog voor detail, ben praktisch ingesteld, en kan goed commercieel en oplossingsgericht meedenken op verschillende niveaus. Ik heb ervaring in product en categorie management zowel voor private label artikelen als voor A-merken en licenties.

Ik werk op freelance basis voor mijn opdrachtgever. Je kunt mij ad interim inzetten voor een onderbezetting, als tijdelijke aanvulling bij seizoen drukte of voor een concreet project. Daarnaast kun je mij inzetten voor het sourcen van een specifiek product of voor advies met betrekking tot een licentie.

Mijn werkervaring deed ik onder meer op bij; Disney, Intertoys, Bruna, V&D, Interstat, Quantore, Tele Toys Shop, Paperworks, Plenty Gifts, Bam Bam, Studio Pets en Dolce Luna.

“Ik houd van deadlines en uitdagingen